Calendari


Calçotada Popular
divendres, 13 de febrer de 2015 16:45

Com segur que molts ja sabeu, el passat mes de desembre, vam endegar el projecte de fer 2 nous gegantons en homenatge al Pepito Isanda i la Carme Capell i per això vam obrir una campanya popular de recaptació de fons per tal de finançar la seva construcció.

Ara, diferents entitats culturals amb les que el Pepito i la Carme van col·laborar com l'Agrupació Sardanista, Agrupament Escolta i Guia Cal-met, Associació de dones Albada, Casal Popular l'Arreu i l'Orfeó Renaixença, volem posar en marxa, amb la col·laboració de l'Ajuntament, una nova iniciativa: la primera calçotada popular de la ciutat, destinant al projecte tots els ingressos recaptats.

Per tal, d'organitzar-nos correctament i poder fer una millor previsió, seria bo que confirméssiu la vostra assistència per poder realitzar una compra conjunta dels tiquets i reservar una plaça a la taula del Casal Popular l'Arreu.

Podeu confirmar la vostra plaça via correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , o també, per un missatge privat a la nostra pàgina de facebook. Termini:25 de febrer.

Volem que sigui un acte que el fem de tots, obert a totes les persones de Mollerussa i a totes les edats

Per això, us demanem la participació i la col·laboració:


Calotada

 

Desprès de dinar, tant per incrementar la recaptació econòmica com per passar una estona divertida, farem un Bingo popular en què tothom hi podrà participar.

Estem entusiasmats amb aquesta iniciativa, creiem que el Pepito i la Carme s'ho mereixen. Peraixò esperem que us agradi la proposta i la fem de tots!