Calendari


6è. Aniversari Casal Popular l'Arreu
divendres, 20 de març de 2015 15:10

aniversari - 2015

Josep Pàmies de Balaguer apadrina el 6è.Aniversari del Casal Popular l'Arreu

El proper divendres i dissabte, el Casal Popular l'Arreu de Mollerussa celebra els actes dels 6 anys de la seva creació amb un conjunt d'actes i activitats per tots els públics.


Ara fa sis anys, un grup de joves de Mollerussa i de la comarca va decidir posar en marxa un projecte cultural i social per retornar a la ciutat, però també al Pla Urgell, el dinamisme cultural i reivindicatiu que havia perdut. El març de 2009 naixia el Casal Popular l'Arreu de Mollerussa amb la "voluntat d'aglutinar persones per promoure la llengua i la cultura popular, aconseguir un model de societat més just i uns Països Catalans lliures".


Avui, el balanç de la feina feta és molt positiu, atès l'assoliment i la consolidació de grans fites. Des del Casal l'Arreu continuem treballant i evolucionant per dinamitzar culturalment i socialment la ciutat de Mollerussa i la comarca del Pla d'Urgell amb nous projectes i noves iniciatives com la construcció dels nous gegantons "El Pepito i la Carme".


Enguany, els actes de celebració del 6è. Aniversari del Casal Popular l'Arreu recuperen el format de dos dies, el divendres 27 de març, a les 8 del vespre, a la Sala d'Actes de la Casa Canal, tindrà lloc la conferència "Càncer, Sida, Ébola... Malalties Curables" a càrrec de l'activista Josep Pàmies de Balaguer, on donarà a conèixer la seva lluita per la despenalització com a medicació del diòxid de clor i com aplicar teràpies alternatives a la sanitat pública per la lluita contra del Càncer, la Sida o l'Ébola.
El dissabte 28 de març, a les 12 del migdia, al Casal Popular l'Arreu, hi haurà un degustació guiada de la cervesa artesana Picarda de Mequinensa amb un maridatge de 6 varietats de cervesa.


A partir de les 5 de la tarda, a la plaça major, s'han organitzat un conjunt de jocs de fusta per a petits i grans a càrrec de la companyia Tombs Creatius de Bellpuig, posteriorment, tindrà lloc la mostra de cultura popular i tradicional amb la colla gegantera i bastonera l'Arreu.


I finalment, a partir de 2/4 de 10 del vespre, es servirà el sopar popular amb cassola de tros i el concert de Pascual & els desnatats, membres de la Terrasseta de Preixens.


Per més informació i inscripcions

Telèfon: 648.735.052

A/E: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la