Calendari


“Campaments per infants i joves en risc d'exclusió social”, “Cartells dels edificis de Mollerussa” i “Jo em planto!” finalistes de l’Espenta
dissabte, 18 de febrer de 2017 08:29

Un total de 6 projectes s'han presentat a la primera edició de l'Espenta

Aquesta tarda, el jurat de l'Espenta. Concurs de projectes per la Calçotada Popular de Mollerussa format per l'Àlex Culleré - Tècnic de Cultura, Marta Simó - Vocal de l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, Llorenç Bonet - Coordinador del CFJ Mollerussa, Xavier Farreny - Periodista de Ràdio Ponent, i Montse Ruíz - Tècnica de Servei de Mediació han seleccionat els tres projectes finalistes que es sotmetran a votació popular el dia de la Calçotada Popular del diumenge 5 de març, al pavelló 125è. Aniversari.

Espenta2017._JuratEls projectes escollits han estat:

 

  • El projecte "Campaments per infants i joves en risc d'exclusió social" de Creu Roja Pla d'Urgell amb col·laboració amb l'AEiG Cal Met de Mollerussa, AEiG Mascança de Linyola, Colònies Sant Jaume de Mollerussa, AEIG Lo Merlet del Palau d'Anglesola, AEiG Ivarsenc d'Ivars d'Urgell, Institut Terres de Ponent, Institut la Serra i Escola Mestre Ignasi Peraire, per apadrinar els campaments d'un grup d'infants i joves de Mollerussa en risc d'exclusió social.
  • El projecte "Cartells informatius dels edificis i espais singulars de Mollerussa" de l'A2MIC per instal·lar senyalística al patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat de Mollerussa i donar continuar el projecte "Passejant per Mollerussa" de la pròpia entitat.
  • El projecte "Jo em planto" de la plataforma Canal Viu en defensa de les arbredes del Canal d'Urgell per la creació de la festa de plantada d'arbres i reivindicació del valors naturals, paisatgístics, turístics i singulars de les banquetes dels Canals d'Urgell.

 

Així, els participants de la Calçotada podran decidir amb el seu vot en quin d'aquest projectes volen que es destini la recaptació de la 3a. Calçotada Popular. Amb aquesta iniciativa impulsada pel Casal Popular l'Arreu, l'Associació de Dones Albada, l'Agrupació Sardanista de Mollerussa, l'Orfeó Renaixença, l'Agrupament Escolta i Guia Cal Met, el Jovent de Mollerussa i l'Associació 50 i més amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa pretenen dinamitzar i promoure el capital social de la ciutat.

Calçotada Popular

El proper dilluns 20 de febrer fins al dimecres 1 de març, es posaran a la venda els tiquets de la 3a. Calçotada Popular de Mollerussa, del diumenge 5 de març, de 9 a 14, a l'Ajuntament de Mollerussa, i de 17 a 19, a l'Associació de Dones Albada de Mollerussa (Av. Generalitat, 18). El menú de calçotada inclourà els calçots i salsa romesco, llonganissa a la brasa amb acompanyament, postres, pa, beguda i cafè per un preu de 13 euros. També, hi haurà menú infantil amb canelons en comptes de calçots per 8 euros.

Calotada2017._Cartell_-_web